13.10.2019 Historical City Tour

!!!English version below!!!

Liebe Studierende,

Sie sind neu in Hildesheim und möchten die Stadt besser kennen lernen? Kommen Sie mit uns auf eine historische Stadtführung.

Die Stadtführung bietet einen Einblick in die wichtigsten Sehenswürdigkeiten Hildesheims. Vom historischen Marktplatz geht es zu der UNESCO-Welterbekirche St. Michaelis und weiter zum Dom und dem 1000-jährigen Rosenstock.

Die Stadführung ist auf Englisch und richtete sich an reguläre internationale Studierende. Austauschstudierende können an dieser Führung nicht teilnehmen. Sie haben in der Einführungswoche seperate Termine.

Wer:

Studierende der Universität Hildesheim

kein Erasmus / Austausch

Wann:Sonntag, den 12.10.2019 um 15:00 Uhr
Wo: Brunnen am Marktplatz, Hildesheim
Anmeldung:siehe Formular unten

Viel Spaß wünscht

Ihr International Office

Dear students

do you know Hildesheim? Join us for our historic city tour and get to know Hildesheim better.

The city tour offers an insight into the most important sights of Hildesheim. From the historical market place we will go to the UNESCO World Heritage sights Church St. Michaelis and  the cathedral with the 1000 year old rose bush.

The tour is in English for degree seeking students. For exchange students other tours are organised.

Who:

Students of the University of Hildesheim

no exchange students / Erasmus

When:Sunday, October 13th at 3.00 pm
Where:fountain at the historic market place, Hildesheim
Registration:see form below

Enjoy!