12.12.2019 Internationale Weihnachtsfeier

!!!English version below!!!

Liebe Studierende,

zum Jahresende laden wir Sie zur internationalen Weihnachtsfeier ein. Neben der Universität Hildesheim, sind auch HAWK, ESG und KHG beteiligt. Und Sie?

Bringen Sie sich gerne bei dieser Feier ein und stellen uns (Weihnachts-)Bräuche aus Ihrem Heimatland vor. Ob Musik, Essen oder Präsentation tragen Sie zu einem gelungenen und abwechslungsreichen Abend bei! Schreiben Sie uns dazu im Feld "Anmerkung/Note" eine kurze Nachricht.

Wir wollen wichteln! Kennen Sie diesen Brauch? Bringen Sie ein kleines Geschenk in Höhe von 4€ mit. Die Geschenke werden im Laufe des Abends getauscht, so dass alle eine kleine Überraschung erhalten.

Wer: Studierende der Universität Hildesheim
Wann:Donnerstag, den 12.12.2019 um 18:00 Uhr
Wo: Café Kolja, Untergeschoss, Braunsbergerstr. 52, 31141 Hildesheim
Eintritt:ein kleines Geschenk in Höhe von 4€
Anmeldung:siehe Formular unten

Wir wünschen Ihnen eine besinnliche Adventszeit!

Ihr International Office Team

Dear students

At the end of the year we cordialy invite you to the international Christmas party. For this event the University of Hildesheim cooperates with HAWK, ESG und KHG. Will you be there, too?

You are welcome to join us in this celebration and introduce us to (Christmas-) customs from your home country. Whether music, food or presentation you contribute to a successful and varied evening! Write us a short message in the field "Notes" if you have a good idea.

You'll experience what the German tradtion "Wichteln" is all about. For "Wichteln" (Secret Santa) please bring a small gift for approx. 4€. The gift is potentially suitable or interesting to any of the other participants. And of course it is wrapped.  We'll exchange presents during the evening so that everyone gets a little surprise at the end

Who:Students of the University of Hildesheim
When:Thursday, December 12th at 6.00 pm
Where:Café Kolja, basement, Braunsbergerstr. 42, 31147 Hildesheim

Entrance fee: Small gift for approx. 4€
Registration:see form below

Best wishes for Happy Holidays and a magnificent New Year.

Your International Office Team