Laterne Basteln | 18.11.2020

Donnerstag, 12. November 2020 um 12:39 Uhr

English version below!

In Deutschland findet jedes Jahr im November der Laternenlauf statt. Dieses Jahr kann er jedoch nicht in gewohnter Form stattfinden. Trotzdem möchten wir alle Austauschstudierenden und internationalen Vollzeitstudierenden dazu einladen gemeinsam am 18. November um 17 Uhr Laternen zu basteln! Meldet euch hier an, um zu erfahren, wo und wann ihr die Materialien dafür abholen könnt.

Unter allen Teilnehmer*innen, die online aus ihrer Heimat studieren, verlosen wir bei Anmeldung ein Laternen-Bastelset und versenden es in das Heimatland.

_________________________________________________

In Germany, every year in November groups of people take a walk with a lantern. This year it can not take place in the usual form. Nevertheless, we would like to invite all exchange students and international full-time students to join us on 18 November at 5 p.m. to create a lantern! If you want to find out why this is a German custom then follow the link! Don't forget to register here to find out where and when you can pick up the materials! Among all participants who study online from their home country, we give away a lantern craft set upon registration and send it to the home country.