VERANSTALTUNG ENTFÄLLT! / Get started! Orientation for New International Students

Friday, 03. April 2020 um 10:00 Uhr

This is an event organised by the Central Student Advisory Service and the WIllkommen in der Wissenschaft program.

DIESE VERANSTALTUNG ENTFÄLLT! Das Gesundheitsamt des Landkreises Hildesheim hat am 14.03.2020 alle Veranstaltungen an der Universität Hildesheim ab sofort bis mindestens zum 18. April 2020 untersagt. Veranstaltungen dürfen nicht stattfinden.

Where? Main campus, Forum, N009 (Universitätsplatz 1, 31141 Hildesheim)

When? 10:00 Uhr bis 13:00 Uhr

Topic: Workshop - Orientation for New International Students

Speakers: Anna Pulm (International Office)

Info: How does one study in Germany? What requirements do I have to meet during my studies and in private life? Especially at the beginning of your studies as an international student, there are many unanswered questions. This workshop will help you to find your way around our university and ease your start into a new stage in your life.

More information and a link to register (from March 3, 2020) can be found here!