Business Process Management Cases

Freitag, 08. September 2017 um 16:34 Uhr

ISUM ist mit einem Beitrag zum Business Process Management an deutschen Hochschulen im neuen Springer Buch "Business Process Management Cases: Digital Innovation and Business Transformation in Practice" vertreten.

"Business Process Management Cases: Digital Innovation and Business Transformation in Practice" präsentiert 34 Fallstudien, die Einblicke in das Geschäftsprozessmanagement von Unternehmen und Organisationen geben. Die Fallstudien kommen dabei aus verschiedenen Branchen, Ländern und Kontinenten und berichten über Best Practices und Erfahrungen.

"With 34 chapters from 85 authors the book makes a massive contribution to the field. The book is the first to present a rich account of real-world BPM cases from all over the world, highly valuable for both students to study BPM and partitions to successfully implement BPM in their organizations." (BPM Cases)

Webseite zum Buch: www.bpm-cases.de

Direktlink zum Kapitel: https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-319-58307-5_31

Überblick zum Kapitel: Slides

Referenz:

Bührig, J., Schoormann, T. und Knackstedt, R. (2018): Business Process Management in German Institutions of Higher Education – The Case of Jade University of Applied Science. In vom Brocke, J. und Mendling, J. (Eds.): Business Process Managament Cases. Digital Innovation and Business Transformation in Practice. Springer International Publishing. DOI:  10.1007/978-3-319-58307-5, (Website).